От Helpbook: Шофьор нагруби пътник в автобус 604 в София, първо не му отворил врата

Наш потребител подаде сигнал в платформата

25.10.2023 | 21:40 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: Шофьор нагруби пътник в автобус 604 в София, първо не му отворил врата

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал от наш потребител за непредизвикана агресия в столичен автобус. Ето случката, която описва той:

"Тази сутрин в 07:30 ч. на спирката на хотел "Плиска" в посока Орлов мост се насочих към последната врата на автобуса, но шофьорът затвори вратата и аз се затичах към първата врата, която още беше отворена и като се качих, започна да се кара с мен и да ме обижда, че нямало да ми отваря всички врати, за да се кача. Аз се извиних, че не съм видяла дали после е отворил задната врата, защото нося очила и не виждам добре. Не е необходимо водачът да се отнася грубо с пътниците, защото от това колко пътници вози се формира заплатата му и ако не му харесва тази работа, може да я смени с друга, която да е подходяща за квалификацията му. Видях на автобуса, че има номер 3611, но регистрационния му номер не успях да видя. Това е автобус 604, а на вътрешната табела беше 384", завършва сигналът.

Ако видите нередност, пишете в платформата  Helpbook.info, чрез която може да подадете оплакване към отговорните институции.