Сигнал: Дворно куче тормози живущи в софийски квартал и напада

Наш потребител сигнализира в платформата Helpbook

11.10.2023 | 20:10 Редактор:
Сигнал: Дворно куче тормози живущи в софийски квартал и напада
Сигнал: Дворно куче тормози живущи в софийски квартал и напада

В платформата на Helpbook.info ни сигнализираха за дворно куче, което тормози съседи и собственици. Ето какво ни пише нашият потребител:

"Обръщам се към вас с молба за предприемане на някакви действия във връзка с тормозещо ни куче от съседната къща. Ние сме етажна собственост, 20 апартамента, на нашата улица. Освен нашият комплекс, има още 2 къщи в строеж и още 6 къщи. Кучето на съседа, откакто си купихме жилище на този адрес, при преминаването на всичко, което се движи, птица, възрастен, дете с колело или тротинетка, не спира да лае. Децата, докато бяха малки, кучето отсреща лаеше през нощта и постоянно ги будеше, както и всяка сутрин преди 7:00 ч.

"Миналата година бях наела строителен работник (съсед от квартала) да ремонтира жилището ми. Кучето на съседите скочи през оградата и го нападна. Човекът може да свидетелства за случая. Тази пролет друг съсед отиде да изхвърля боклука и минавайки със своето куче покрай къщата на въпросния звяр, стопанката на лаещото куче товареше колата си за заминаване. Вратата беше отворена и нейното куче се нахвърли върху санбернара. Аз лично се тревожа за децата си, тъй като безхаберието на тези собственици е на границите на безумието. Притесняваме се да минаваме покрай този двор, притеснявам се за децата си и ни писна да го слушаме как лае, дори при вдигането на гаражните ни врати. Моля за съдействие“, завършва сигналът.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Pixabay


2
0 rate up comment rate down comment 0
Магдалена
преди 11 месеца
Рени , доказването винаги е трудно ,но за да пишеш такива коментари значи живота достатъчно те пречуква всеки ден, а това е достатъчно за да спя аз и много други спокойно. Решение на такъв проблем с животни винаги има и по хуманен начин. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 2
рени
преди 11 месеца
парченце ;;хапчица;; и след това е във вечните ловни полета.В няколко квартала така се справихме преди години.Закани,че щели да ни хванат!Който може да докаже,да заповяда!Никога,ама никога в живота си повече няма да търпя някакво си псе да ме тормози денонощно.Замине и някоя котка,ама и те не са цвете. Сигнализирай за неуместен коментар