Карадайъ: Надяваме се тези избори да не се превърнат отново в арена на битки и разделение

"Време е за ново начало, време е за обединение", категоричен е лидерът на ДПС

11.09.2023 | 10:36 Редактор: Михаела Димитрова
Карадайъ: Надяваме се тези избори да не се превърнат отново в арена на битки и разделение

 

ДПС се регистрираха за местните избори с 5000 подписа.

"Местните избори са много важни за хората, защото местната власт е най-близо до тях. Общинските съвети, кметовете на общини и кметства са най-близо до хората и от тях зависи в каква среда живеем и каква среда за в бъдеще ще си градим. Затова е много важно кои и какви кандидати ще имаме. А ДПС имаме кандидати, които познават проблемите на хората и знаят как да ги решават", това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, след като внесе в ЦИК документите на движението за регистрация за участие в местните избори.

По негови думи някои хора предвиждат кампании във виртуалните полета, което не е лошо. "Трябва да ползваме технологиите, но да не оставаме само във виртуалното поле, защото проблемите на хората са реални. Живият контакт с хората е много важен, защото тези, които си градят комуникацията и кампаниите в полето на виртуалното и остават там, губят живия контакт с хората и реалните проблеми на хората остават виртуални за тях", допълни лидерът на ДПС.

"Надяваме се тези избори да не се превърнат отново в арена на битки, противопоставяне и разделение, а да търсим формулите за обединение. Или конкуренцията да бъде в решаването на проблемите на хората", коментира още Карадайъ.

"Време е за ново начало, време е за обединение, не за разделение и противопоставяне на всяка цена, както някои партии се опитват да правят", категоричен бе той.

Лидерът на ДПС обяви, че от днес започват номинациите и скоро ще са ясни всички кандидати за кметове на движението.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR