Гешев пита: Убийството на Алексей Петров не е ли естествено продължение на "политическия процес"?

Според него не е изненада за никого, че Бойко Борисов се е договорил с Кирил Петков и Христо Иванов

01.09.2023 | 16:13 Редактор: Юлиан Христов
Гешев пита: Убийството на Алексей Петров не е ли естествено продължение на

Днес Бойко Борисов призна нещо, което беше ясно на цяла България. Алексей Петров е бил конструкторът на управляващата сглобка. Лепилото за фиксиране на наведената антибългарска коалиция. Това коментира в профила си във Facebook бившият главен прокурор Иван Гешев.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ каза пред журналисти, че двамата с Кирил Петков са е срещали с Алексей Петров преди съставянето на правителство.

"В този смисъл дали убийството му не е естествено продължение на този "политически процес"? И кой е следващият?", пита ексглавният прокурор.

Според него не е изненада за никого, че Бойко Борисов се е договорил с Кирил Петков и Христо Иванов.

"В името само на личния си интерес да векува във властта. Но с кого всъщност се договаря? С Петков - основен свидетел по незаконния му (според съда) арест. Иванов – онзи, който от години твърди, че мястото му е в затвора. И двамата, доскоро кълнящи се, че са борци срещу статуквото, олицетворявано точно от него. Образцов пример за принципност и "евроатлантически ценности" към гласоподавателите на ГЕРБ и ПП-ДБ. Модел за подражание от всеки български политик. И удобен повод да се отклони вниманието на обществото от текущото изпиране на Борисов и актуалните корупционни скандали", пише Гешев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Я па тоа
преди 7 месеца
Като гледам чиската у Расия и тук ще трепят назначени мутро-милиционери. Сигнализирай за неуместен коментар