От HelpBook: Незаконно строителство в плажна зона, забраниха достъпа

Приложени са снимки на изградените съоръжения

21.07.2023 | 20:30 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Незаконно строителство в плажна зона, забраниха достъпа

В разгара на лятото логично в платформата на Helpbook.info зачестиха сигналите от морето. Проблем е и незаконното застрояване и отказ от достъп на обществените плажове:

"Искам да подам сигнал във връзка с незаконно забраняване на достъпа до плаж и изграждане на незаконни съоръжения на плажа! Покрай брега между кв. "Сарафово" и къмпинг Европа, който е неохраняема зона, има образувани плажни зони! Точно до носа, където се намира бункера, има доста широка плажна зона, която аз и моето семейство посещавахме често! Но при последното ни посещение бяхме помолени да напуснем, тъй като това било частна собственост! Изградени са заведение с навес, тераса, монтирана е еко тоалетна, паркинг, стълбища и стоянки за джетове и канута! Моля сигналът ми да бъде взет под внимание и достъпът до плажа да бъде възстановен за всички желаещи! Прилагам снимки на изградените съоръжения!“

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook