Helpbook: Занемарени зелени площи в "Красна поляна", рядко се косят

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

12.07.2023 | 22:12 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Занемарени зелени площи в

Сигнализираха ни за зелени площи, които трябва да се поддържат, но са в незадоволително състояние. Наш потребител от София пише в платформата на Helpbook.info:

"Въз основа на сключен договор за подържане на зелени площи в район "Красна поляна", ви сигнализирам за некоректни действия на поетите задължения от изпълнителя. А именно за ненавременно косене на тревните площи между блоковото пространство на блокове номера 85; 86; 87; 92; 93 и 94 в кв. "Западен парк". Както и несъбиране и извозване на окосената трева, която за втори път се оставя след крайно закъсняло второто косене за сезона. Констатацията е направена спрямо честотата на косене на съседните зелени площи в района и извозването на окосената трева. Резултат - две закъсняли крайно недостатъчни коситби и нито веднъж извозване на окосената трева. Моля да бъде санкциониран изпълнителят и изконтролиран да изпълни пропуските си, за които получава заплащане от нас данъкоплатците. А вас ще помоля да наблегнете на контрола в тази дейност относно харченето на плащаните от нас данъци, които оформят и вашите заплати!".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС