A1 предлага Видеотека за абонатите на мобилна и безкабелна телевизия

Първият месец е безплатен за всички потребители, които се абонират за пакета MAX видеотека

07.07.2023 | 10:31 Редактор: Михаела Кирилова
A1 предлага Видеотека за абонатите на мобилна и безкабелна телевизия

А1 вече предлага "видео при поискване" (VOD) и за своите абонати на мобилна и безкабелна телевизия, както и за клиентите на домашна телевизия Xplore TV, които ползват интернет услуги на друг доставчик. Първоначално потребителите ще могат да се абонират за пакета MAX видеотека, който предлага редица филми, сериали, научно-популярни предавания, спортни тренировки и други.

Досега А1 предлагаше "видео при поискване" със своята Видеотека само за абонати на интерактивната ТВ платформа Xplore TV чрез Set Top Box устройство. С нея потребителите могат да наемат актуални заглавия от чуждестранното и българско кино за период от 48 часа, или да се абонират за пакета MAX видеотека. Сега пакетът MAX видеотека става достъпен и за клиентите на телекома, които използват ТВ услуга, чрез приложение за смартфон, телевизор или гледат Xplore TV през компютър.

В MAX видеотека клиентите на телекома могат да открият съдържание за всеки вкус. Тя предлага филми от MovieSTAR OD, сред които поредицата "Митика". Включени са и български филми като "Привличане" и "Диви и щастливи", както и ексклузивни епизоди на Shvargalo – авторското предаване на Камен Донев, в което той играе професор, силно ангажиран във всякакви теми и области от живота.

Освен това, в секцията "National Geographic" се съдържат разнообразни научно-популярни предавания като "Сервиз SOS", "Невероятният доктор Пол", "Изследвания в дълбините", а малките фенове могат да се забавляват със сериалите на Nickelodeon & Nick Jr – "Рибки Гупи", "Дора и приятели", "Рок училище", "Ръсти Риветс" и други. Съдържанието е допълнително обогатено с интерактивни тренировки от Pulse Plus, а за доброто настроение на потребителите ще се погрижат сериалите от Comedy Central.

Клиентите на телекома могат да се абонират за MAX видеотека срещу 1,99 лева на месец, като първият месец ще бъде безплатен. Услугата може да бъде заявена от приложението Моят А1, в магазин на А1 и директно от приложението за смарт телевизор. Потребителите на мобилна и безкабелна телевизия от А1 скоро ще имат възможност и да наемат хитови филми от българското и международно кино, което ще направи богатото съдържание на A1 Видеотека с Xplore TV още по-достъпно.