Костадинов получил заплаха, че ще бъде ликвидиран: Въпрос на време е да управляваме

Лидерът на "Възраждане" видя заговор за унищожаването на партията

27.06.2023 | 16:14 Редактор: Юлиан Христов

 

"Възраждане" върви към първа политическа сила и е въпрос на време да управлява държавата. Атаките срещу партията идват от страх и затова от посолството на САЩ в София е дадено разпореждане тя да бъде унищожена.

Това коментира пред журналисти лидерът на партията Костадин Костадинов, който отговори на упреците на премиера Николай Денков за фашистки прояви и агресия от страна на "Възраждане".

Костадинов заяви, че е бил предупреден още преди месец какво ще се случи и то започнало да става факт - ще бъде провокирано напрежение, така че да се стигне до насилие и за това да бъде упрекната "Възраждане". "Подобен сценарий се е случил в Украйна и сега украинците плащат тежка цена", заключи Костадинов.

"Всичко, което се случва в момента, не ни притеснява. Нека да се срещнем на полето на българското правосъдие, да си поговорим за това кой кого иска да забранява, кой в какви посолства ходи, кой се отчита на чужди посланици и чертае линии между гражданите, кой продава оръжие, за да може да се включим този конфликт. България е в опасност, отечеството е в опасност", коментира Костадинов.

Според него правителството няма да се поколебае да изпълни сценария на САЩ. Костадинов определи кабинета като "неофашисти" и изрази учудване за това, че винаги думите му се изопачават и самите "Възраждане" са обявявани за фашисти.

"Извършва се реставрация на неофашизма във всичките му форми - забрана на медии, забрана на партии", заяви Костадинов.

Той допълни, че днес е получил поредната заплаха за това, че ще бъде ликвидиран. Лидерът на "Възраждане" обаче не е подал сигнал, нито оплакване.

"Ако искаме да премахнем управляващия колониален режим, трябва да сме подготвени. Нямам никаква представа какво мисли този човек (Николай Денков, бел. ред.), трябва да видим какво му е записано в инструкцията, която прочете", каза Костадинов.

Той е на мнение, че когато партията му управлява страната, тогава прокуратурата ще започне преследване на управляващите в момента.

Кадър: Facebook


2
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 10 месеца
Българския говорител на КремълКолаборацията с червеното посолство е повече от ясна. Медицинската диагноза също. Признаците = червени лозунги и червени заплахи. Тези филми вече сме ги гледали - комай на червения другар вече му липсва инспирация. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
Наблюдател
преди 10 месеца
Според мен не ДАНС, а министерството на здравеопазването трябва да наблюдава тези лица... Сигнализирай за неуместен коментар