45-годишен отец се преобърна с колата си и загина край село Миланово

Той е бил в тежко състояние и е откаран с линейка в МБАЛ - Шумен

30.05.2023 | 22:03 Редактор: Искра Ангелова
45-годишен отец се преобърна с колата си и загина край село Миланово

45-годишният отец Николай от старата столица Велики Преслав загина, след като автомобилът му се преобърнал извън пътя късно вечерта в понеделник. Сигнал за инцидента в полицията бил приет в 21:40 часа. Съобщено било, че водач на лек автомобил "Фолксваген Голф" е преобърнат извън пътното платно, по пътя Шумен - Велики Преслав, близо до разклона на село Миланово.

Към мястото веднага били насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

Водачът бил затиснат, а спасителен екип от пожарната във Велики Преслав успял да го извади от колата. Бил в тежко състояние и е откаран с линейка в МБАЛ - Шумен. Малко по-късно починал в лечебното заведение. Причините за инцидента са в процес на изясняване, съобщават от полицията в Шумен. По случая е образувано досъдебно производство.

Опелото на отец Николай ще бъде в четвъртък, в храма "Св. Св. апостоли Петър и Павел" във Велики Преслав, която той обгрижваше. Свещеноикономът служеше и в храм "Св.Св.Кирил и Методий" в старата столицата, предава "Труд".

"Човек, който винаги носеше в себе си добрина и човеколюбие! Отец Николай бе посланик на добротворството и вярата със свой собствен почерк и неизчерпаема любов. Големите празници в града бяха неповторими именно, защото въплътяваше в тяхното случване собствената си неизчерпаема позитивност и красивата си душевна енергия!", пишат съгражданите му в социалните мрежи.

Снимка: Facebook