Петков с първи коментар на решението на ГЕРБ-СДС за замразяване на преговорите

Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия и ефективността от това дълголетие, написа той

28.05.2023 | 09:21 Редактор: Елеонора Танева
Петков с първи коментар на решението на ГЕРБ-СДС за замразяване на преговорите

"Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия и ефективността от това дълголетие". Това написа в социалните мрежи съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков след новината от ГЕРБ, че замразяват преговорите за правителство на ротационен принцип.

"Не виждам смисъл да стоим живи, без да имаме възможност да променяме смета", цитира Петков думи, които е казал по време на Националния съвет на "Продължаваме промяната" на 21 май.

Вчера Мария Габриел обяви замразяването на преговорите за експертно правителство на ротационен принцип. Тя очаква отговорите на въпроси, възникнали след изтичането на записа от заседанието на Националния съвет на "Продължаваме промяната". Уточни, че очаква да разбере и какво е "ала бала с президента".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 10 месеца
" баланс между дълголетието на една политическа партия и ефективността от това дълголетие" Mухахаха - празни приказки на празен човек! Те, щото републиканците и демократите в щатите все за оптимизиране на дълголетието се притесняват !НО! Ако сър Петков е загрижен за баланс между дълголетието на една политическа партия и ефективността от това дълголетие, Аз ще му предложа наукообразно решение: Просто трябва да диференцира интеграла на инджектипляктора върху континиума на тутурутката .... ако ... Сигнализирай за неуместен коментар