Вътрешен огън: Ще взриви ли Радостин Василев ПП-ДБ с тайни записи?

По източници на коалицията Радостин Василев е синтезирал 10 часа записи в 4 минути

26.05.2023 | 07:06 Редактор: Михаела Димитрова

Политическо напрежение преди връчването на втория мандат за съставяне на редовен кабинет. Записи от работни срещи на депутати се очаква да бъдат разкрити на насрочена за днес пресконференция на народния представител от "Продължаваме промяната - Демократична България" Радостин Василев и управителния съвет на гражданско движение "Силна България".

Новината съобщи на извънреден брифинг в четвъртък съпредседателят на коалицията Кирил Петков. По думите му политици от "Продължаваме промяната - Демократична България" са били записвани по време на работни срещи и съвети на ръководните си органи в парламента и в партийните централи.

В изявлението си пред медиите Петков посочи, че активното мероприятие е било планирано от службите и извършителят на записите е депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" и бивш спортен министър Радостин Василев.

По източници на коалицията Радостин Василев е синтезирал 10 часа записи в 4 минути. Към момента Радостин Василев не е коментирал отправените към него обвинения. Очаква се това да стане днес на пресконференция на тема: "Коалицията между "Продължаваме промяната - Демократична България" и ГЕРБ"

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
Стоян
преди 10 месеца
И да се приключва с този комичен политически проект викам Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Продажници
преди 10 месеца
Продажниците са си продажници! Ламтежът за Власт и Алчността за пари ги карат да се съюзят дори с дявола! 8 месеца ни управляваха тайно и научавахме това от чужди медии! Да ми мисли бедният и изстрадал български народ! Сигнализирай за неуместен коментар