Бербатов превъзпитава абитуриент на пътя: "Защо си извън колата? Да не съм те видял!"

"Готини ще сте, ако имате план за живота след абитуриентския бал", категоричен е бившият футболист

16.05.2023 | 17:50 Редактор: Михаела Димитрова
Бербатов превъзпитава абитуриент на пътя:

В сезона на абитуриентските балове световноизвестният бивш футболист Димитър Бербатов сподели видео, с което реши да покаже на българските младежи какво не е хубаво да правят. 

Докато шофира автомобила си, Бербатов направи забележка на абитуриент, който е седнал на прозореца на автомобил в движение и диша от балон, приличащ на такъв с райски газ. След като абитуриентът видя Бербатов и чу "Защо си извън колата? Да не съм те видял!", той се прибра в колата.

"Сезонът на абитуриентите е вече тук. Еуфорията сред децата - младежи и девойки, е голяма. Но тази еуфория може да се изразява по различни начини, а не по този, който ще ви покажа, който мисля, че не е правилен. За тези, които си мислят, че са много готини. Ето - типичен пример на човек, който не знае къде се намира. С балона, извън колата. А после защо се случват трагедии, нещастия", казва Бербатов във видеото.

"Това няма да ви направи готини, ще ви направи загубеняци. Готини ще сте, ако имате план за живота след абитуриентския бал", категоричен е Бербатов.

Снимка: Стопкадър/Instagram


1
1 rate up comment rate down comment 0
Ама
преди 11 месеца
Той го е чул ?! Дан повярваш ! Сигнализирай за неуместен коментар