Ясен Тодоров: Сарафов ме втрещи с това, че аз и Гешев сме от страната на лошите

Според него има опит за преврат в прокуратурата

15.05.2023 | 13:50 Редактор: Вяра Димова

Мисля да си гледам работата. В неделя г-н Сарафов направи изявление, особено второто ме втрещи, защото обвинява мен и главния прокурор, че сме от страната на лошите, а той на бял кон ще дойде и ще оправи прокуратурата, която е затънала в политическото блато. Прокуратурата не трябва да допуска влияние на политиката.

Това каза заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров. По думите му има опит за преврат в прокуратурата.

"Веднага си зададох въпроса къде е бил г-н Сарафов през последните 10-12 минути", допълни Тодоров.

Преди дни Борислав Сарафов поиска отстраняването от поста на Тодоров като негов заместник в Следствието - заради медийните му изяви след инцидента с кортежа на Гешев. 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Youri Slavkov
преди 11 месеца
Ясен Тодоров е сляп привърженик на Гешев. Твърди, че не знае нищо за дела на трупчета, а е запознат с опита за фалит на Райфайзенбанк от ноември 2020 г. - един наистина грандиозен случай в банковия сектор, дори за рамките на Европа. Не иска да коментира твърденията на Б. Сарафов, а му препоръчва криминален психолог. Именно Тодоров се нуждае от такъв при тази напрегната ситуация. Сигнализирай за неуместен коментар