Мария Габриел ще очаква представители на ПП-ДБ в четвъртък

Очакваме, че при 7 партии има лидери, които са в България и могат да участват в срещата, допълват от пресцентъра на ГЕРБ-СДС

10.05.2023 | 21:21 Редактор: Михаела Димитрова
Мария Габриел ще очаква представители на ПП-ДБ в четвъртък

Във връзка с разпространено съобщение от "Продължаваме промяната - Демократична България", ръководството на ГЕРБ - СДС и кандидатът за премиер Мария Габриел ще очаква представителите на коалицията утре в 10:00 часа в зала “Запад” на  Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ-СДС.

Оттам твърдят, че съпредседателите на ПП-ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев са в София. "Очакваме, че при 7 партии и 77 НПО има лидери, които са в  България и могат да участват в срещата, която първоначално приеха!", допълват от пресцентъра.

По-рано от коалиция "Продължаваме промяната" съобщиха, че срещата се премества за 12 май, петък, за да могат да се включат и лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ей тва е
преди 11 месеца
Ама тия несериозници и наглеци ще й вържат тенекия. Какъв селски панаир е тая наша политика... Сигнализирай за неуместен коментар