Трифонов за Радостин Василев: Има такива хора - снасят яйца в едно гнездо, после отиват в друго

Лидерът на ИТН написа, че граждани му се оплакали заради случка в Плевен

10.03.2023 | 16:02
Трифонов за Радостин Василев: Има такива хора - снасят яйца в едно гнездо, после отиват в друго

Аз съм от Плевен. Плевен е изумителен град. По ред причини. Исторически, географски, но най-вече заради хората. Знам това, защото съм израснал там. И тъй като живеем в условията на демокрация, което е прекрасно, различни хора от различни партии, се пробват да представляват град Плевен в парламента. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във Facebook.

"Един такъв човек, който се казва Радостин Василев, преди няколко дни е демонстрирал власт, наглост, простащина и арогантност, пред обикновените граждани на град Плевен и пред органите на реда. Знам това, защото с мен се свързаха възмутени граждани и свидетели на тази грозна случка, и ми я разказаха", допълва още Трифонов.

"С друго поведение, други качества и друг морал, той ме заблуди дотолкова, че беше мое предложение за министър на спорта в последното коалиционно правителство. После се премести и отиде в "Продължаваме промяната". Има такива хора – отиват в едно гнездо, снасят яйца и после отиват да снасят в друго гнездо. В случая обаче той го снесе и в моя роден град Плевен", пише още лидерът на ИТН в поста си, като се извинява на гражданите от родния му град, че е "постъпил безотговорно и съм позволил такъв човек въобще да присъства в техния живот."

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR