Уволненият шеф на "Ел Би Булгарикум": Венцислав Димитров заплашва служителите

Ако кажат каквото и да е в моя защита, щял да ги уволни, твърди Николай Маринов

22.02.2023 | 16:00 Редактор: Вяра Димова

Длъжен съм да отговоря с факти на въпроса защо мафията победи държавата. Това каза пред журналисти вече уволненият от "Ел Би Булгарикум" Николай Маринов.

Той твърди ощe, че директорът на държавната консолидационна компания Венцислав Димитров обикалял и заплашвал служители на "Ел Би Булгарикум", че ще бъдат уволнени веднага ако кажат каквото и да е в защита на уволнения Николай Маринов".

Маринов беше освободен с решение на директора на Държавната консолидационна компания Венцислав Димитров. Това е станало ден, след като Маринов обяви, че сваля цените на млечните продукти във фирмените магазини на дружеството с близо 30%, обясни самият Маринов. 


2
3 rate up comment rate down comment 2
Ядосан
преди 1 година
Чудя се... При тези факти за обвързаности, които ги изнася вече освободения шеф на Ел Би Булгарикум по отношение на далаверите в млекопреработвателния ни бизнес, защо Президент Радев не отстрани от длъжност икономическия временен "министър"???!!! Ужким "правителството" ни щеше изкъсо да следи за спекула във всички области на производство и търговия, но в момента само мълчат! В Гърция на всички търговски вериги са им наложили страхотни глоби за спекула, нищо, че собствениците им вият на умряло!!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
7 rate up comment rate down comment 0
Красимир
преди 1 година
Къде е Гълъб и защо не вземе отношение нали искаше да намали цените ! Сигнализирай за неуместен коментар