Helpbook: Ужасът на "Пътеките" в столичния "Младост" 1А, кучета нападат минувачи

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

20.02.2023 | 22:48 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Ужасът на

Много софиянци все още си спомнят с носталгия оживената търговия, която се развиваше в началото на века на т.нар. "Пътеките" в "Младост" 1А. Сега на повечето изоставени будки се виждат надписи "Обектът се премести на…", "Не работи", "Затворено е". Една от причините това да се случи е появата на моловете и големите търговски центрове.

Двадесетина години по-късно някогашните красиви витрини са потънали в паяжини и с нищо не напомнят онези времена, в които трябва да изчакаш реда си отвън, за да влезеш, разгледаш и закупиш някое от многобройните изкушения.

Ето какво пише наш потребител в платформата на Helpbook.info: "Пътеките" са в кошмарен вид, изоставени, порутени. Няма осветление, дори и по единствената работеща. Снощи около 22 часа минавах оттам, защото живея в "Младост" 1А и бях нападната от бездомно куче в тъмното. Там е страшно и без да те нападне куче. Минават младежи, деца, жени, възрастни хора. Има ли предвиден в скоро време план за промяна на тази грозна и кошмарна зона, или докато не стане инцидент от най-лошите, все ще е така?", пише в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook


2
0 rate up comment rate down comment 1
Лилия
преди 1 година
Айде стига с тия кучета. Уличните кучета обикновено само лаят. Ама да не ви изскочи някой домашен пазач, че тогава те ще ви се сторят като ангелчета. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Ерш
преди 1 година
Първото описание на пазара да не е за Капалъчарши? Пътеките винаги са били *** още от началото когато ги построиха, тънеха в мизерия и ***. По едно време 2002 г. имаше и плъхове колкото котки, тършуваха в копторите нощно време. Сигнализирай за неуместен коментар