Хартиени рози се превръщат в истински: Илюзионист радва дамите за Свети Валентин

Млад магьосник подаряваше хартиени цветя на жени в Търновски търговски център

14.02.2023 | 19:17 Редактор: Ирена Бакърджиева

Млад илюзионист от Велико Търново зарадва за празника на любовта дамите, които срещна в един от търговските центрове в града. Фокусникът подаряваше хартиени рози, които се превръщаха в истински.

Силван Иванов е на 22 години, но от 6 годишен е отдаден на магичните изкуства. Печелил е редица награди на национални и международни сцени, но най-голямото признание за него е усмивката в лицата на хората.

"Майка ми и баща ми са илюзионисти. Покрай тях ми стана любимо занимание и хоби", разказа Силван Иванов - Силвано.

Днес в един от търговските центрове във Велико Търново Силвано, както е артистичното име на младия магьосник, спираше дами, на които подаряваше хартиени рози. Секунда по-късно розата се възпламеняваше и се превръщаше в истинска.

"Супер е, нека продължава така и да зарадва колкото се може повече хора", смята Татяна Михайлова .

"Много приятно, даже се развълнувах леко. Кой не обича изненадите?", каза Венелина Гатева.

"Живи и здрави да сте младите и се радвайте на всеки миг от живота, защото много бързо минава. Като дойдете над 60, ще видите, че много малко ви остава, пък това, дето е минало, все едно един миг е било", посочи Паунка Петкова.

"Много съм доволен, според мен зарадвах много дамите и се чувстваха много щастливи. Пожелавам на всички целогодишно да има поводи за любов и щастливи мигове", отбеляза Силван.

Силван казва, че ще продължава да радва хората с изкуството, което прави. А след като днес зарадва толкова много дами, е подготвил най-голямата изненада за неговата любима, която обаче до последно ще остави в тайна.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.