"Продължаваме промяната" и ДБ са сигурни в общата победа: Ще наложим нашия дневен ред

"Обединението е в посока на финализиране", заяви Даниел Лорер

30.01.2023 | 18:47 Редактор: Искра Ангелова

След като през уикенда "Демократи за силна България" и "Да, България" решиха на партийни заседания, че са готови за общи действия за изборите с "Продължаваме промяната", това предстои да вземе като решение и "Зелено движение".

Тези формации са част от "Демократична България". Но дали общата коалиция ще е предизборна и след вота, все още не е ясно.

"Ефекта, който целим, е първото място, което да ни позволи да наложим своя дневен ред и своята визия за формиране на управление на страната", каза съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"Обединението между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" е в посока на финализиране. Твърдо вярвам, че ще сме номер 1 и че следващото правителство, което ще бъде предложено в 49-ия парламент, ще бъде излъчено от тази формация", заяви Даниел Лорер от "Продължаваме промяната".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Трябва ли България да стане президентска република?

Да. Парламентарната система у нас е изчерпана.
44%
Не! Съсредоточаването на цялата власт в един човек е опасно.
54%
Не мога да преценя.
3%
Общо 1467 гласа


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ива
преди 1 година
Объркали са се много ПП и ДБ *** няма нищо ;) Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
грантаджии
преди 1 година
Съд и затвор за подмолното упрвление на ПП, ДБ и БСП! Съд и затвор за далаверите с газа, обещанията пред Европа, които са в ущърб на държавата и народа и продажната външна политика! Никога вече във властта! Сигнализирай за неуместен коментар