След падането на клон в Пловдив: Дете е със счупен тазов прешлен, налага се операция

"Това ще остане травма за тях за цял живот", смята бащата на едно от пострадалите деца

20.01.2023 | 13:30 Редактор: Петя Кръстева

Приеха и четвърто дете в болница , пострадало при тежкия инцидент с паднало дърво в Пловдив. То е откарано в лечебното заведение, след като баща му се прибрал от работа и видял синини на гърба му.

Бащата на най-тежко пострадалото дете Светослав Атанасов ще вземе решение дали да му бъде извършена операция. Такава е била препоръчана от лекарите.

"Моето дете е най-пострадало. След изследванията се установи, че има трети счупен тазов прешлен и деформация на четвърти. Това ще остане травма за тях за цял живот, а можеше да се случи и най-лошото", коментира той.

Другите пострадали деца са на 12 и 13 години. Момичетата седели на пейка в парк, когато заради вятъра дървото паднало и короната му се срутила върху тях. Едното от децата е с комоцио, другото - с обездвижени шийни прешлени. Семействата още не са решили дали ще заведат дело срещу Общинското предприятие "Градини и паркове".


1
0 rate up comment rate down comment 0
Коректор
преди 1 година
Да заведат дело срещу родителите. От 3 дни има бурен вятър, а децата седят в парка под дърветата. Сигнализирай за неуместен коментар