От Helpbook: Пациент остава с обездвижена ръка след ваксинация в "Пирогов"

Ако видите проблем, изпратете сигнал в платформата

04.01.2023 | 16:44 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: Пациент остава с обездвижена ръка след ваксинация в

В първите дни на новата година в платформата на Helpbook.info получихме сигнали по различни поводи. В един от тях наш потребител разказва:

"Лекар в "Пирогов" ми постави погрешно инжекция "Тетанус" вместо в мускула, директно в бурсата на ставата на рамото и засегна сухожилия, от което ръката ми е почти неподвижна и със силни болки близо месец. Оттогава ходя няколко пъти до "Пирогов" - казват ми, че ще мине с времето и ме отпращат след четиричасово чакане. Втория път ми казаха да почна физиотерапия и добре, че личния ми лекар установи, че ставата на рамото ми е много подута, зачервена и с голям оток. Входирах два пъти жалба там, с молба някой да се свърже с мен и да получа адекватна диагноза, лечение и решение на проблема, но няма никакъв отговор. Обикалям по лекари, тъпчат ме с куп силни обезболяващи и антибиотици от около месец вече, но положението става все по-зле от ден на ден", пише в сигнала. Нашият потребител е изпратил като доказателство множество снимки на медицински листове и рецепти след инцидента.

Ако видите нередност или проблем, с които се сблъсквате всеки ден, и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook


2
4 rate up comment rate down comment 0
Татяна
преди 1 година
Човекът да си наеме адвокат и да съди Пирогов и доктора персонално! Докато никой не ги съди, така ще си продължават. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 3
Ивелина Георгиева
преди 1 година
Поради тази причина и аз повече не ходя на ваксинация за Тетанус. Предупредих служителката от РЗИ за това, че правя остра реакция и да не ми слагат, но не ме послуша. Кошмарът продължи повече от 4 месеца с твърд като камък, червен и болезнен оток , който беше стигнал до лакътя. Болките ужасни, невъзможно да спиш на нея страна , нито да се обличаш нормално, нито да работиш и какво ли не още , с температура. Отидох в РЗИ и служителката ми отговори, че не предполагала, че ще стане чак така. Сигнализирай за неуместен коментар