Helpbook: Асансьорите на централен столичен подлез през ден са повредени

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

08.08.2022 | 23:50 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Асансьорите на централен столичен подлез през ден са повредени

В платформата на Helpbook.info отново ни сигнализираха за проблеми с асансьорите в подлеза на столичния хотел "Плиска".

"Има технически проблем с асансьорите на Плиска, през ден са повредени, преди около час заседнах в единия асансьор, не стига, че няма въздух в тях и си като в консервна кутия, бях и с 4 месечно бебе... За хигиената няма да коментирам, но няма как всеки път да обикалям до подлеза на спирка "ж.к. Изток", за да използвам рампата, и по някакъв начин да се добера на отсрещната страна на булеварда.

В подлеза на Окръжна болница е абсолютно същото - единият асансьор не работи повече от месец. Направете нещо по въпроса постоянно в тези участъци има семейства, хора с увреждания, възрастни хора за които е непосилно да използват стълбите. Предполага се, че щом са поставени тези асансьори не би трябвало през ден да се развалят или със страх да ги използваме и да се молим да слезем и да се качим успешно", пише в сигнала.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Пламен
преди 1 година
Няма добри техници вече ,а и новите асансьори са ***. Пълни с електроника и дават дефекти. Работех в абц Тауър и там най новите асансьори се повреждаха всеки ден,хем че бяха на Шиндлер Сигнализирай за неуместен коментар