Нинова: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията, това виц ли е?

"Законите му гарантират студена зима", заяви лидерът на БСП

31.07.2022 | 18:00 Редактор: Искра Ангелова
Нинова: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията, това виц ли е?

Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения, коментира лидерът на БСП във Facebook.

"Днес "чисто новият" Борисов , все едно не е управлявал последните 12 години, предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата. Иска сто процента диверсификация на газа и прекъсване отношенията с "Газпром". Първи въпрос: откъде ще вземе газ, на колко по-висока  цена, по коя тръба и с колко пари ще компенсира индустрията и  домакинствата? Не знае и не казва.“ Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

"Всепризнатият ядрен специалист Борисов  иска 100% диверсификация на ядреното гориво за АЕЦ "Козлодуй". Втори въпрос: Какво казва Агенцията по ядрено регулиране? Защото тя се произнесе, че това е невъзможно и опасно сега. Това за Борисов не е важно", посочва тя. 

"И накрая той агитира за нови 8 самолета F-16. Трети въпрос: защо не почака поне да дойдат онези първите, които купи на чертежи?", пита лидерът на БСП.

"Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения. И всичко това, за да се хареса  на началниците,  та дано се препере. С цената на държава и народ, но да се върне във властта. И накрая най-важното му предложение за изпиране: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или ще бъде открит урок как се краде?“, коментира още Нинова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК