Христо Иванов: Процедурата по третия мандат приключи, отиваме на избори

"Ако има воля, до края на седмицата парламентът може да намери решение за КЕВР", заяви той

27.07.2022 | 11:16 Редактор: Ваня Кузманова
Христо Иванов: Процедурата по третия мандат приключи, отиваме на избори

Процедурата по третия мандат приключи. Отиваме на избори и това е резултат от партиен егоизъм, страшно дребнаво отношение към политиката в България на фона на предизвикателствата, пред които е изправена страната ни, неадекватност и тежка безотговорност, заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"Демократична България" се опита да застане на страната на отговорността и здравия разум и с този капитал ще се явил на предстоящите предсрочни избори, каза още Иванов.

Ако има воля, до края на седмицата парламентът може да намери решение за КЕВР, стана ясно от думите на Иванов. 

Според него най-чистият вариант е предложението КЕВР от своя състав да може сам да се определя, временно, докато бъде избран председател.

Връщането на Иван Иванов съвсем не е безспорно конституционно, а и самият той публично казва, че не иска да се връща, каза още съпредседателят на "Демократична България", припомняйки, че ДБ е внесла законопроект за промяна в закона за енергетиката. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Киро Парапета
преди 1 година
ПРОСТОТО КИРО ТЪРЧИ КЪМ АЕЦ КОЗЛОДУЙ ДА ГИЛОТИНИРА ШЕФА НА ЦЕНТРАЛАТА В ПОЛЗА НА УЕСТИНГХАУС ПО ЗАРЪКА НА АМЕРИКАНЦИТЕ!. . . . . .Целта е със заплахи и изнудване да принуди ръководството на АЕЦ да подпише обвързващ договор за закупуване на американско ядрено гориво, преди то да е лицензирано от българския ядрен регулатор.. . . . . .Янките ни готвят българската ФУКУШИМА с помоща на еничара Киро Наркомана ! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
след почивки те софи
преди 1 година
като се върнете от Бора Бора ще реветь за топлото през зимата Сигнализирай за неуместен коментар