Трифонов: Признавам си, че локвата на "Капитан Андреево” е моя

"Тя само се води държавна, но моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз направо съм я присвоил", заяви той

26.07.2022 | 17:38 Редактор: Ирена Бакърджиева
Трифонов: Признавам си, че локвата на

"Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че съм мафиот и ръководител на организирана престъпна група "Седем-осми". Най-официално дадох информация, че сведения за моята престъпна дейност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, за да докажат моите твърдения", това написа във Facebook профила си Слави Трифонов. "Даже още по-лошо - преди те говореха непрекъснато в публичното пространство какъв мафиот съм аз, а сега мълчат"

Той се обърна към Бойко Рашков с думите, че щом не е извикан за разпит, това го кара да си мисли, че над организираната престъпност в България има чадър, институциите не работят и дори мафиот, който публично си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София.

"Затова, господин Рашков, сега ще предприема още по-сериозен ход. Признавам си, че локвата на "Капитан Андреево” е моя. Тя само се води държавна, но моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз направо съм я присвоил. Локвата на "Капитан Андреево”, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, защото я доливам редовно с минерална вода и така имам основанията да взимам повече пари", пише Трифонов.

Той заяви, че разпределя парите, оставяйки само 20% от таксите на държавата, а 80% прибира за себе си.

"Господин Рашков, натрупал съм много пари, държа ги кеш вкъщи в "мазътъ". Вече има три палета, мазето е малко, парите се трупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може логично да конфискувате огромната сума пари. Тя ще е абсолютното доказателство за моите престъпления", твърди Трифонов.

В поста пише още, че доказателства за това, че локвата на "Капитан Андреево" е негова имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – депутат от ПП, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – говорител на кабинета и Константин Вълков – журналист в "Дарик Радио".

"Ако лицата, които посочих, бъдат подробно разпитани, те ще дадат ясна и точна информация за моята престъпна дейност на "Капитан Андреево". Господин Рашков, вие сте стожер на борбата с корупцията и вярвам, че ще обърнете внимание на моя граждански сигнал, който всъщност е самопризнание. Да се свършва веднъж завинаги с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая държава напред", казва Трифонов.

Той подписва поста си като "Слави Трифонов – гузен, но буден гражданин".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
2 rate up comment rate down comment 0
Райна
преди 2 месеца
Безмилостен си към спасителите на България Сигнализирай за неуместен коментар