Трифонов към Бойко Рашков: Арестувайте ме, аз съм мафиот

Шоуменът се опасява да не бъде обвинен във връзки с "Продължаваме промяната"

25.07.2022 | 17:08 Редактор: Петя Кръстева
Трифонов към Бойко Рашков: Арестувайте ме, аз съм мафиот

Лидерът на партия "Има такъв народ" отново публикува пост в социалната мрежа Facebook. Този път обаче той не беше свързан с досегашните му коалиционни партньори.

"Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - "Ку-ку", "Каналето", 'Хъшове', "Шоуто на Слави". Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин", пише той. 

Той се обърна и към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков.

"Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот, имат всички български граждани, Google, Wikipedia, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова", гласи публикацията му. 

Шоуменът се обръща към кандидата за шеф на КПКОНПИ с искане посочените лица да бъдат извикани на разпит, за да се съберат достатъчно доказателства за ареста на Трифонов. 

"Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот. Съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите", продължава лидерът на ИТН.

Трифонов обобщава, че не може непрекъснато да има твърдения, че е мафиот, а Рашков да не прави нищо. 

"Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с "Продължаваме промяната", затова ме арестувайте поне за 24 часа", заключва той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
иво
преди 1 година
Е ДОБРЕ , ЧЕ СИ ПРИЗНАВАШ , АМА НЕГО ГО Е ШУБЕ ДА ТЕ ПИПНЕ И С ПРЪСТ ! МНОООГО СИ ГОЛЕМ , И КЪРКАШ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО ! Сигнализирай за неуместен коментар