Трифонов за Корнелия Нинова: Комунист власт и мандат не пуска

"Единственият ѝ шанс за власт е да се присламчва към "Продължаваме промяната" и ДБ", смята шоуменът

24.07.2022 | 20:11 Редактор: Петя Кръстева
Трифонов за Корнелия Нинова: Комунист власт и мандат не пуска

Лидерът на партията "Има такъв народ" направи пореден коментар за политическата обстановка в страната в профила си във Facebook. Този път той се обърна към вицепремиера в оставка Корнелия Нинова. 

"Моят извод от интервюто на Корнелия Нинова е следният - "Комунист власт и мандат на пуска", написа той в социалната мрежа. 

Според него Нинова категорично се позиционирала към отбора на лицемерите

"Христо Иванов говори зад гърба ѝ как се е вкопчила във властта и как пак иска да е министър, но тя няма проблем с Христо Иванов, а има проблем с мен. Добре дошла, Корнелия", гласи част от публикацията. 

По думите на Трифонов "тази вечер лявата г-жа Нинова разговаря с него, с човекът от десницата, който говори нелицеприятни неща зад гърба ѝ и с него ще мисли как да се състави ново правителство. Правителство, уж за спасението на България, а не правителство, благодарение на което г-жа Нинова да запази поста си".

Той бе категоричен, че именно това е разликата между него и лидера на БСП - от ИТН ме желаят власт на всяка цена

"Г-жа Нинова не иска нови избори, защото демокрацията може да й отнеме много - поста й на вицепремиер", пише още Трифонов. 

Той продължава с обвиненията си към нея, като посочва, че освен с Христо Иванов, тази вечер Нинова разговаря и с Кирил Петков, от когото съвсем скоро сне доверието си заради изгонването на 70 руски дипломати. 

"Г-жа Нинова няма да каже лоша дума за Христо Иванов, няма да каже лоша дума и за Кирил Петков, но не защото е голям държавник, а защото единственият ѝ шанс за власт е да се присламчва към "Продължаваме промяната" и ДБ и някакси да се надява, че ще се сформира управляващо мнозинство на лицемерието", обобщава той. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК