Смолянчанин пристигна на кон в дискотека, прищявката ще му излезе "солено"

Той ще трябва да възстанови счупените от коня плочки пред заведението

11.07.2022 | 18:25 Редактор: Петя Кръстева

Абсурден случай се разигра в Смолян през уикенда. Мъж опита да влезе в дискотека в града, качен на кон. Ситуацията е заснета от очевидци и по-късно е качена в мрежата.

"Хората се зарадваха много, правихме снимки пред хотела, собственикът нямаше нищо против, всичко си беше нормално. С част от компанията просто решихме да отидем на дискотека да си продължим вечерта. Младоженците са прибраха, но част от младежите от групата казаха - хайде, ще отидем. Отговорих им давайте вие с таксита, аз с коня съм дошъл и с него ще мина", разказва пред Bulgaria ON AIR той. 

Преди да влезе обаче охраната го спира. Води се спор дали габаритът на коня и ездачът позволяват да преминат през вратата.

"Нямах намерение да влизам", пояснява той. На клипа, станал популярен в интернет, се вижда как ездачът и охранителят стигат и до физическа саморазправа. 

"Охраната малко прибърза да ме придърпва, оттам просто леко са разпалиха нещата, но така и бързо приключиха. Реално няма никой наранен в цялата тая ситуация. След това аз си продължих вечерта и си влязох в заведението с приятелите", констатира Ризов, който ще трябва да възстанови счупените от коня плочки пред заведението. 

Той обобщи, че не се гордее с действията, които е извършил под влиянието на алкохол. След инцидента Живко останал в дискотеката почти до сутринта, а конят го чакал вързан в близката градинка.

Вижте повече в репортажа. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нико
преди 1 година
Дива селяния, то в Смолян освен с картофи и чобани, няма с какво друго да се похвалят Сигнализирай за неуместен коментар