Каримански: Правителството ни представя натруфена лъжа, погубва доверието

Той обърна внимание, че управляващите опаковат надежда в маркетингова опаковка за съдебна реформа и нулева корупция

08.07.2022 | 11:18 Редактор: Теодора Патронова
Каримански: Правителството ни представя натруфена лъжа, погубва доверието

Сегашното правителство се опитва да ни представи натруфената лъжа, а истинската част е обвита в мистерия. Това каза в декларация от парламентарната трибуна депутатът от ИТН Любомир Каримански.

Доверието е неразделна част от функционирането на обществото - в институциите, в лидерите. Това са основните съставки за социален-икономически напредък. Управляващите сили години наред не си дават сметка, че погубват най-ценното - доверието", каза той.

Каримански подчерта, че не сме научили уроците от миналото. И припомни, че всички си мислели, че и Иван Костов, и Симеон Сакскобургготски, които поели държавата, когато имало ресурс за управление, ще управляват два мандата, но това не станало. После будните българи били поставени в 10-годишна кома. А сега имаме правителство, което "опакова надежда в маркетингова опаковка за съдебна реформа, нулева корупция", пише "24 часа".

“Изводът от уроците е доверието. Ерозирането на доверието направи така, че и Костов, и Царят, и Тройната коалиция да нямат втора възможност и е цинично как политическата класа остави доверието на хората да изтече в канала. А истината продължава да се скита гола", заключи той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
КоР ЗА БКП-2 "Г
преди 1 година
ТОО ДРоГАР КАЛИМАНСКИ БЕШЕ ШЕФ НА ТУРСКАТА БАНКА, НА ФУАТ ГЮВЕН => ДПС. ТЕ ЗАТОВА ТОЛКОВА МНОГО ДРАПАТ..... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
ZeЛЕВСКИ
преди 1 година
НЕГРАМОТНИЯ УЧИНДОЛСКИ ЧАЛГАР Е ТОЧНО ТОЛКОВА ***, ЛЪЖЛИВ И КРАДЛИВ, КОЛКОТО Е ПОЖАРНИКАРа "БУДА-ла Сигнализирай за неуместен коментар