fallback

Първи думи на служителката на МВР, помогнала на Семерджиев при катастрофата

"Ще си понесете последствията, на мен съвестта ми е чиста", пише Симона Радева в социалните мрежи

08.07.2022 | 07:02 Автор: Искра Ангелова

Днес се очакват още разкрития около случая с Георги Семерджиев предизвикал тежката катастрофа на бул. "Черни връх", при която загинаха две млади момичета. Тази нощ с пост във Facebook своята позиция изрази Симона Радева от столичното Първо районно управление, за която се предполага, че е била заедно с Георги Семерджиев по време на катастрофата и му е осигурявала "полицейски чадър".

Симона Радева посочва, че се надява "в най-скоро време истината да излезе наяве": "След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видели нещо с очите си!".

От поста на полицай Радева става ясно, че към нея са отправени заплахи за живота и здравето ѝ.

"Ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило", допълва тя.

Постът на Симона Радева завършва с думите "На мен съвестта ми е чиста".

Вчера информацията на Новините ON AIR, че полицай е помагал на Георги Семерджиев, беше потвърдена официално от вътрешния министър в оставка Байко Рашков.

Наши източници твърдят, че Радева е осигурявала чадър и зелени коридори над Семерджиев, който се е занимавал с наркоразпространение. Има сведения, че бившият футболист на "Левски" е бил нещатен сътрудник на ГДБОП, а майка му е имала връзка с водещия му офицера. 

Към днешна дата Симона Радева е в болничен, но по наша информация тя вече е разпитана. От поста ѝ тази нощ става ясно, че тя има достъп до социалните мрежи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback