Сигнал от София: Мизерията, в която са принудени да играят децата ни

В Helpbook ни алармираха за състоянието на детска площадка в "Младост" 3

23.06.2022 | 13:30 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от София: Мизерията, в която са принудени да играят децата ни

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал за ужасното състояние на детска площадка в столичния квартал "Младост" 3.

"Цялата площадка е за реконструкция. Трябва да се обезопасят съоръженията на нея. Трябва да се поставят 3 нови люлки. Трябва да се пребоядиса и подмени част от катерушката. Този сигнал е подаван от мен през 2019 година и досега няма никакво движение. Поради ремонт зад блока и смяна на тръби от топлофикация на тази площадка се събират много деца и родители. Моля да се отнесете отговорно и да направите необходимото децата ни да играят в добри и безопасни условия в ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА!", се настоява в сигнала. Нашият потребител е изпратил и множество снимки, на които се вижда мизерията, в която са принудени да играят децата.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook