Imoti.net с бизнес дискусия за състоянието на имотния сектор в Пловдив на 20 юни

Експертната обиколка на Imoti.net ще продължи с дискусии в Стара Загора и Бургас

16.06.2022 | 12:21 Редактор: Искра Ангелова
Imoti.net с бизнес дискусия за състоянието на имотния сектор в Пловдив на 20 юни

Какво е състоянието на пазара на недвижими имоти в Пловдив и региона, какви са актуалните тенденции и очаквания за развитие на имотния сектор през 2022 година и още важни теми ще бъдат във фокуса на новата експертна бизнес дискусия, която водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира. Тя ще се проведе на 20 юни от 14 часа в Landmark Hotel в Пловдив

Работната среща се организира под надслов "За по-добра среда на живот", а нейн водещ ще бъде Снежана Стойчева - управител на Imoti.net. Тя ще модерира експертните разговори, в които ще се включат представители на имотния сектор, бизнеса, браншови организации и представители на местната власт.

Обзор върху тенденциите и очакванията за развитие на пазара на недвижими имоти през 2022 година по време на бизнес дискусията на Imoti.net в Пловдив ще направи гл. ас. Мирослав Владимиров от ЕРА Недвижими имоти. С анализ на пазара на недвижими имоти в града под тепетата и региона ще се включи Гергана Рангелова от Arco Real Estate. Повече за дигиталните решения в жилищното кредитиране ще разкаже Даниела Иванова от Пощенска банка, а какви са актуалните европейски проптех решения ще коментира Силвия Павлова от PropTech Bulgaria. 

По време на експертната бизнес дискусия на Imoti.net представител на община Пловдив ще разкрие и любопитни детайли около плановете за развитие на града и региона.

Малко след работната среща в Пловдив, екипът на Imoti.net ще продължи своята експертна обиколка из страната, където ще продължи да провежда бизнес дискусии на регионално ниво. Следващите спирки на сайта за обяви за недвижими имоти са градовете Стара Загора и Бургас. 

На 22 юни Imoti.net предстои да проведе нова бизнес дискусия под надслова "За по-добра среда на живот" в Стара Загора, а на 23 юни в Бургас. Пълната програма с датите и участниците в работните срещи ще откриете ТУК.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на "Годишните награди на Imoti.net", които през 2022г. се провеждат за седма поредна година и отличиха най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2021 година.

Генерален партньор на "Годишни награди на Imoti.net" е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. Събитието се провежда с подкрепата на Bulgarian Properties, ERA недвижими имоти, ЗАД "Армеец", Сандер Корект недвижими имоти, Явлена недвижими имоти, Софконсулт и FREYWILLE. Официален автомобилен партньор на събитието: Порше София Изток и Volkswagen.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник "Строител" и Stolica.bg.

 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК