Опит за бой между депутати спря заседанието на Народното събрание (+ВИДЕО)

Костадинов: На този тъпак ще му разбия носа

01.06.2022 | 12:12 Редактор: Жаклина Иванова

Почти до бой стигнаха депутатите в Народното събрание. Костадин Костадинов бе обвинен в лицемерие от Искрен Митев - "ваксиниран се обявил срещу ваксините срещу Ковид-19, имал влогове в евро и други".

На този тъпак ще му разбия носа, отговори от място лидерът на "Възраждане".

Напрежението в залата се нажежи и депутатите се скупчиха, което доведе до намесата на квесторите. Председателстващият заседанието Кристиан Вигенин обяви почивка и изпрати депутатите да гледат новата изложба в НС.

Скандалът се разигра, докато депутатите работят по закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на БНА.

Сцената се случи пред гостите на балкона, който бяха там, за да наблюдават работата и заседанието на НС. Сред гостите имаше и много деца.

Заради ситуацията ще бъде свикан спешен председателски съвет. На него трябва да се вземе решението какви ще бъдат санкциите на депутатите, участвали в спречкването.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
armagedon70
преди 1 година
Този закон е ужасно закъснял,след като наросното събрание бъка от ченгета от ДС,много архиви бяха унищожени,дано се разкрие поне част от истината и за ,,бизнесмените" и България да тръгне да се развива! Сигнализирай за неуместен коментар