Старт на сезона на къмпингите, "Градина" посрещна най-нетърпеливите си гости

Първите туристи могат да избират между почивка в каравана или луксозни бунгала

15.05.2022 | 14:40 Редактор: Жаклина Иванова

Старт на сезона на къмпингите. Отвори един от най-старите къмпинги у нас - "Градина", и вече посрещна най-нетърпеливите си гости.

Фани от 20 години летува на "Градина".

"На караваната е чиста свобода. Децата също има какво да правят. Тук сме едно общество. Има двойки, които са се срещнали тук, а сега вече имат и деца тук. Купонът е денонощен", сподели Филка Ананиева.

"Миналият сезон беше доста силен - надмина  нашите очаквания. Тази година малко по-късно започнахме да подготвяме, но успяваме да се справим с всички задачи. Като гледам и хората са в настроение, доволни са, че са пристигнали на брега на морето", каза техническият ръководител на къмпинг "Градина" Атанас Киряков.

Първите туристи могат да избират между почивка в каравана или луксозни бунгала, които също са само на крачка от морето. Морските къщички са предпочитани и за летен дом.

"Отново ще разчитаме на българските туристи, като смятаме, че и този сезон ще е силен. Първите ни гости са собствениците на каравани, които са най-нетърпеливите", призна управителят на къмпинг "Градина" Елена Пинелова.

Въпреки отпадането на Ковид мерките, в къмпинга ще продължи редовната дезинфекция на помещенията.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК