Шефът на "Български пощи" призова пенсионерите да не се трупат на опашки

Пенсиите ще бъдат изплатени в срок до 20 май

09.05.2022 | 17:43 Редактор: Елеонора Танева
Шефът на

Главният изпълнителен директор на "Български пощи" Богдан Теофанидис призова възрастните хора да не се струпват в пощенските клонове в ранните часове, за да получат пенсиите си. Той направи проверка в няколко пощенски клона, където разговаря със служителите на пощите и с възрастни хора.

"Още веднъж призоваваме хората за две неща: едното е - по възможност да избягват сутрешните часове, за да няма струпвания и да не чак на опашка, и второто - напомняме, че пенсиите се изплащат по постоянен адрес и този месец", посочи шефът на "Български пощи".

Теофанидис увери, че правят всичко по силите си пощите да заработят на пълен капацитет възможно най-скоро. А пенсиите ще бъдат изплатени в законовия срок - до 20 май.

Шефът на пощите разговаря както със служителите, така и с клиентите на пощенските клонове. Служителите на станцията споделиха, че макар и по-бавно,  се справят с изплащането на пенсиите и увериха, че всеки пенсионер ще си получи пенсията.

Заради хакерска атака в системите на "Български пощи" пенсиите се изплащат единствено по настоящ адрес. Именно заради нея останалите пощенски услуги са недостъпни, а ръководството на пощите беше сменено.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК