Синът на кмета на Панагюрище е запалилият руското знаме в София?

Твърди се, че това е 22-годишният Иван Белишки

25.03.2022 | 18:11 Редактор: Тодор Петров

Мъж запали руското знаме в центъра на София. По този начин на вчерашния протест младият мъж изрази своето несъгласие с действията на Русия в Украйна. 

В социалните мрежи се появи информация, че мъжът е 22-годишният Иван Белишки. Той е син на кмета на Панагюрище Никола Белишки.

Вчера хиляди се събраха на мирно шествие в София в подкрепа на Украйна и срещу руската агресия. Със скандирания "Слава на Украйна" и "Путин, спри войната в името на човечеството" протестиращите се придвижиха в центъра на столицата. 

Те развяваха украински знамена и пяха химна на страната. Хората се обявиха против руската агресия и заявиха, че случващото се в Украйна не е война, а геноцид. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Сигурно е наркоман или най малко ***.Нали е РК "Традиция" къде му е акъла след като прави въстановки "Руско-Турската "война и преобразява геройството на българите както и на руснаците дошли да ни освобождават.Гъзодавец...... Сигнализирай за неуместен коментар
2
4 rate up comment rate down comment 2
kriso75
преди 2 години
Пародия! Фамилия Белишки за родени измамници! А този "протест" е просто смешен! Къде бяхте когато америка провеждаше своите "специални операции" в Сирия и Ирак? Палячовци! Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
LZ4YJ
преди 2 години
Колко ли живот му остава..... Сигнализирай за неуместен коментар