Борисов: За 2 месеца Петков и компания се научиха да крадат, Румен-Радевата зима иде

"Президентът в раздели нацията", каза лидерът на ГЕРБ

03.03.2022 | 14:23 Редактор: Искра Ангелова
Борисов: За 2 месеца Петков и компания се научиха да крадат, Румен-Радевата зима иде

Румен Радев така успя да раздели нацията, че дори на националния празник човек трябва да избира място, където да отиде, за да може да говори за обединение. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Котел.

"Днес има война, има агресия и целият демократичен свят осъди това. В същото време да си забравяме историята… Така че Румен Радев раздели нацията, не му беше достатъчно, че се опита нас да раздели, а цепи и другите политически партии. Призивите ни за обединение не се разбират", коментира Борисов.

"Румен-Радевата зима иде, предупредих ви. Ето, случи се", каза още той и отбеляза опашките по бензиностанции, и по думите му, чудовищният скок в цените на тока, на газа.

"Всичко това доведе Румен Радев. Кирил Петков и компания нямат политика. За два месеца се научиха да крадат и се накичиха с оставки. Както е казал поетът, "докато е мъничка змията, да си заминават" и да се преформатира управлението", настоя още Борисов, цитиран от БГНЕС.

Борисов обясни защо ГЕРБ са гласували "за" оставката на Стефан Янев с думите, че председателят на НС е вкарал в една точка две решения - в тази точка беше за оставката на Янев и за новия министър.

"Драгомир Заков съм го пращал аз в Брюксел с мои колеги. Какво трябва да направим - да оставим държавата без военен министър по време на война", попита лидерът на ГЕРБ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 1
Лошото
преди 2 години
, е че лъже перманентно. Завистта на Боко е видима, но все-пак, това са ХАРВАРДСКИ възпитаници (демек учили за това) за разлика от други хора Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 2
башибозук
преди 2 години
А на вас, колко време ви трябваше? Защо крадохте държавата си , като разбойници? Колко милиарда от Европейски фондове и от бюджета преминаха в ръцете на мафията? Сигнализирай за неуместен коментар