Петков във Facebook: На всички злонамерени страни мога да кажа: Няма да ни спрете!

Премиерът отговори на коментарите, които взривиха социалните мрежи след публикувана снимка с Антъни Блинкен

21.02.2022 | 15:20 Редактор: Елеонора Танева
Петков във Facebook: На всички злонамерени страни мога да кажа: Няма да ни спрете!

Премиерът Кирил Петков отговори на критиките от последните дни заради негова снимка от конференцията по сигурността в Мюнхен. Той се е снимал с премиера на Северна Македония Димитар Ковачевски и държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен. А във Facebook страницата на Петков снимката е ограничена само до него и американския дипломат.

Днес премиерът публикува в профила си във Facebook снимка, на която се ръкува с министър-председателя на РСМ Димитър Ковачевски.

"Представете си гражданите на Република България и на Република Северна Македония да се радват на взаимно уважение, зачитане на правата им и просперитет... Да няма дискриминация, да няма език на омраза, да строим магистрали, да имаме модерни влакови линии", написа в публикацията си Петков.

Той коментира, че за много тези думи звучат като мечта, а други организират всякакви провокации, за да не се случи това. 

"Аз и Димитър вярваме, че това е възможно, и няма да се подаваме на провокации, а ще работим целенасочено и заедно, за да го постигнем.   А на всички злонамерени страни просто мога да кажа: няма да ни спрете!", завърши публикацията си Кирил Петков.

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Иван
преди 2 години
Една държава под име България ,уж европ. съюз ......?? Сигнализирай за неуместен коментар