Борисов: Народът огладнява и фалира, 2 хасковски банди се борят за "Булгаргаз"

Радев се опитва да направи нова партия заради провала на управляващите, смята лидерът на ГЕРБ

29.01.2022 | 17:35 Редактор: Здравко Черкезов
Борисов: Народът огладнява и фалира, 2 хасковски банди се борят за

В Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с кметове на общини и представители на бизнеса в града. Освен цените на тока, обсъдени бяха и промените в "Булгаргаз". Според Борисов в момента за контрола на "Булгаргаз" се борят две хасковски банди, без да уточни какво има предвид.

С промените в "Булгаргаз" се цели да бъде разбит и овладян пазар за милиарди, който сега е държавен. Това коментира в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, според когото за контрол върху дружеството се борят две хасковски банди:

"Булгаргаз“ има два прочита за мен – пазар за милиарди, който в момента е държавен. Да го дадат и него като на търговците на ток, да крадат стотици милиони и да го разбият. В момента две хасковски банди се бият кой да вземе контрол. Най-малко ми отива да защитавам Николай Павлов, който е министърът на енергетиката на Румен Радев, него изчегърта. На пръв поглед изглежда, че това би било нещо срещу него. Според мен не е така, защото той вижда, че неговите изчадия се провалиха във всичко" - думи на бившия премиер Бойко Борисов.

По думите на лидера на ГЕРБ в момента президентът Радев се опитва да направи нова партия заради провала на сега управляващите:

"Народът огладнява, народът фалира, бизнесът фалира и Радев го вижда и той трябва сега фактически да се откачи от това тежко ремарке, претоварено с проблеми и да прави нова партия", илюстрира Борисов, цитиран от БНР.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
grainis
преди 2 години
Народът, Бойко , започна да огладнява от момента в който Великата Простотия "Постна Пица" на кухоглавеца с голата глава и тънкото гласче така ти се услади, че ни докара до просешка тояга и изкара хиляди по площадите да свиркат и накрая да ти бият шута от властта по най-брутален и безпардонен начин. Ако ме беше послушал и беше внедрил SGBB , сега щеше да имаш БВПх5, 200 Депутата, и Народът щеше да те носи на ръце, вместо да ядеш по 200 шамара на ден, *** ***. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 3
дон Корлеоне
преди 2 години
Крадецът вика "дръжте крадеца"! Сигнализирай за неуместен коментар