Сбъднаха ли се политическите предсказания за 2021 г. на нумеролози и ясновидци

Хората с дарба предупредиха, че годината ще бъде интересна, но и трудна

08.01.2022 | 14:23 Редактор: Ваня Кузманова

Началото на 2021 година не обещаваше горещо политическо лято, както и голяма промяна в управлението на България, независимо че предстояха избори. Но ретроспекцията показва – три парламентарни вота, нова управляваща коалиция и премиер, за когото никой не подозираше.

Тази вечер в "Историите ON AIR" припомняме политическите предсказания на астролози, нумеролози и ясновидци, които се сбъднаха.

През изминалите 12 месеца социолози и политолози анализираха процесите, но прогнозите им претърпяваха провал, за разлика от предсказанията на астролози, нумеролози и ясновидци. Ето какво казаха те на 2 януари 2021 г.. 

"Излиза нов лидер на хоризонта. Досега нито един от тях не е бил в тази новата политическа партия. Никой не е бил нито в политика, може би гражданите ще издигнат своята платформа и вече ще бъдат достатъчно пораснали след август месец, защото те стачките ще продължат. Няма да могат да сформират правителство. Отиваме на служебно, независимо че ще имаме избори. Ето, единицата тука – няма единичен лидер. Кабинетът трябва да бъде широка коалиция. Пришълците от миналото не ги искат. Ще дойде нов лидер.", каза ясновидката Илиана Чаушева.  

Ето какво се случи у нас. След проведените на 11 юли 2021 г. предсрочни парламентарни избори партията на Слави Трифонов спечели вота, но разликата с предишните победители беше минимална. "Има такъв народ" получиха 65 депутати, а ГЕРБ – 63-ма. Шареният, раздробен парламент не успя да сформира коалиция, която да поеме управлението на държавата. 

Хората с дарба да виждат в бъдещето ни предупредиха, че 2021 г. ще е интересна, прогресивна, но и трудна. Всеки от нас може сам да направи извод кои от предсказанията вече са факт и как да се отнасяме към прогнозите в бъдеще.

"Историите ON AIR" започват тази вече от 19:00 часа, веднага след централната емисия новини.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК