Въргала: Когато не гледаш какво нямаш, а какво имаш – годината ще е добра

В живота си винаги съм бил подготвен за най-лошото, споделя Владислав Карамфилов

01.01.2022 | 20:30 Редактор: Здравко Черкезов

От година на година става все по-добре и по-добре, и по-добре. В живота си винаги съм бил подготвен за най-лошото, затова рядко оставам разочарован и всяко хубаво добро нещо, което ми се случи, ме изненадва много приятно.

Така актьорът Владислав Карамфилов, или Влади Въргала, посреща новата година в предаването "Опорни хора" с водещ Ганиела Ангелова. 

Въргала честити Васиьловден на всички именници и очерта очакванията си:

"Ние имаме планове за себе си и за най-близките си, а горе има един, който има планове за всички. Затова аз приемам всичко онова, което се случва като път, по който трябва да мина. Единственото, за което се моля е: "Господи, помогни ми да стигна там, за където си ме изпратил да изпъня онова, за което си ме изпратил". И се моля, когато моето дело приключи да е било годно на тебе", сподели актьорът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му няма вечно щастлив човек на земята

"Да, животът е несправедлив, хората са грешни, несправедливи са, но след като си здрав, животът е пред теб. Като не е станало това, ще стане онова. Тогава, когато гледаш не какво нямаш, а какво имаш, тогава годината наистина ще бъде много добра", смята Карамфилов.

Той определи шеговито 3-часовото си представление "Мемоарите на един Варгал" като издевателстване върху публиката.

"Дадох си сметка, че всъщност то е една изповед, в която не че искам да се пречистя, аз си споделям и греховете, споделям си и паденията, споделям си и качествата, които без да искат са допуснали да ги реализирам. И се получава една много забавна атмосфера, защото всичко, което те води от сълзи до бурния смях, да не можеш да си вземеш въздух. Тогава имаме продукт", обясни събеседникът на Ганиела Ангелова.

Според Въргала "най-трудно е да разкажеш онова, което искаш да има изводи от него".

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 2 години
Така е, Влади, ние все гледаме в чуждата паница и все сме недоволни! сами си докарваме депресии като само се сравняваме с този и онзи. Трийте фейсбуците и по-спокойно! Сигнализирай за неуместен коментар