Дънки с висока талия – елемент от гардероба, който идеално подчертава фигурата

13.12.2021 | 16:40 Редактор: Искра Ангелова
Дънки с висока талия – елемент от гардероба, който идеално подчертава фигурата

Тенденцията на дънките с висока талия определено се харесва на всички. Това е така, защото те са възможно най-удобни и изглеждат страхотно в много визии. Днес предлагаме да разберем кои дънки с висока талия си струва да имате през този сезон.

Благодарение на дънките с висока талия можеш да създадеш много модерни и удобни стилове, така че си струва да ги имаш в гардероба си и в различни модели. Дънките с висока талия добиха признание, придружават ни от много сезони и можем да сме сигурни, че ще останат с нас още по-дълго. Причината да радват всички, е че ползвайки ги можем да създадем много интересни тоалети, които перфектно ще увият фигурата и ще подчертаят талията ни. Струва си да ги имаш в гардероба си всеки сезон. Поради уникалния си дизайн, дънките с висока талия обикновено нямат тенденцията да падат лесно надолу, колкото техните колеги. Те седят високо на кръста и се увиват около него за по-голяма сигурност. Не е чудно, че те са обичани от жените по целия свят: правят краката ни по-дълги и оптически по-стройни. Още по-доброто е, че имаме широк избор на модели дънки с висока талия. Най-често дънките с висока талия се срещат в модели skinny, wide leg, boyfriends, booutcut, mom jeans, baggy jeans и джогери. Една от най-популярните и класически комбинации, която винаги ще работи е комбинацията от дънки и бяла риза. Това облекло съчетава елегантност със свобода и лекота. В допълнение към добре познатите и обичани от нас от много години skinny дънки, ние все по-често посягаме към широките модели дънки, които днес са много модерни, защото са удобни, удължават краката ни и перфектно балансират пропорциите на фигурата. Ако вече имаш skinny в гардероба си, в което сме сигурни, сега си струва да избереш дънки с прави и широки крачоли. Wide leg със сигурност ще привлекат вниманието ти, а благодарение на високата си талия ще добавят лекота и няколко сантиметра към фигурата ти. В този случай, когато дънките ти са истинска сензация и  се чудиш какво да облечеш е достатъчно да облечеш обикновена овърсайз риза или обикновена тясна тениска, която да пъхнеш в тях. Такъв начин ще предизвика ефекта на краката до небето. Що се отнася до обувките, всякакъв тип е подходящ, всичко зависи от това какво очакваш от стайлинга си и за какъв повод се подготвяш. Тук имаш пълна свобода, от високи токчета до маратонки и дори тежки зимни ботуши, обсипани с шипове.

jn1

Кои модели дънки с висока талия трябва да са в гардероба ти

Най-препоръчваните модели дънки, които работят чудесно с висока талия, са гореспоменатите Mom jeans, Wide-leg, Bootcut, Joggers, Baggy, boyfriend и skinny, които всички обичат от много години.

Boyfriend дънките са с много свободна кройка, която ги кара да изглеждат така, сякаш са твърде големи и излезли директно от мъжкия гардероб. Wide leg се характеризира с крачол, който е широк по цялата дължина. Mom Jeans е модел, при който разширеният крачол винаги е по-стеснен от колената надолу и обикновено е дълъг 7/8. Джогърите са кройка с връзки, обикновено завършващи на ръб или ластичен крачол. Baggy дънки са дънкови панталони с много широки крачоли, които падат върху обувките. Skinny дънките са прилепнали по цялата дължина на краката. Дънките Bootcut се отличават с леко разширен крачол от коляното надолу. Тези панталони са по-тесни на бедрата.

Трябва да се помни, че стайлингът на панталоните с висока талия е да подчертае фигурата, така че си струва да се съсредоточиш върху правилните горнища и аксесоарите. В този случай, какъвто и модел с висока талия да избереш, най-добре ще изглеждат ризи, пуловери и блузи запасани в дънките, което допълнително подсилва ефекта и прави стайлинга ни уникален. Ако времето и ситуацията го позволяват, хубава комбинация при дънките с висока талия е и комбинацията от къс кроп топ. Това допълнително ще засили крайния ефект. Късите тениски и горнище ще работят също толкова добре. В момента на мода са късите блузи до пъпа. Тази комбинация също изглежда много интересна. Разбира се, ако искаш да се съсредоточиш основно върху комфорта, панталоните с висока талия в спортен вариант със суичър също ще ти подхождат перфектно. Не забравяй, че без страх можеш да посегнеш и към широка риза, която ще изглежда безгрижно, ако я пъхнеш в панталони или я завържеш на възел или панделка.

jn2
 
В момента дънките са неразделен елемент от всеки гардероб, поради своята издръжливост и гъвкавост. При създаването на модели дънки Sinsay се ръководи от комфорта, качеството и водещите тенденции. В Sinsay ще намерите както класически модели от деним, така и такива, които завладяха съвременните модни подиуми. В Sinsay https://www.sinsay.com/bg/bg/ ще намерите панталони в страхотно съотношение цена-качество (от 12,90лв.!)