АПИ предупреждава за опасности по пътищата заради свлачища, въведени са ограничения

Възстановено е движението по пътя Смолян - Чепеларе след разчистването на паднали дървета

12.12.2021 | 11:03 Редактор: Елеонора Танева
АПИ предупреждава за опасности по пътищата заради свлачища, въведени са ограничения

След поройните дъждове в много части на страната има наводнения и свлачища. В Неделино и Рудозем е обявено бедствено положение. От Агенция "Пътна инфраструктура" предупреждават шофьорите да бъдат внимателни и да следят актуалната пътна обстановка.

Временно движението по пътя Неделино - Бял извор се осъществява двупосочно в едната лента. Има пропаднала част от пътя в Неделино и две свлачища при км 9+ и км 12 и 13. Шофьорите да се движат със съобразена скорост и повишено внимание, призовават от АПИ. Участъкът се регулира със сигналисти.

Временно движението по пътя Симитли - Гоце Делчев в района на Добринище  се осъществява двупосочно в една лента поради свличане на земна маса. 

Поради подкопаване на пътното платно временно е ограничено движението по пътя Хаджидимово - Блатска .Въведен е обходен маршрут маршрут Копривлен-Гоце Делчев, Гоце Делчев-Дъбница-Сатовча.

Възстановено е движението по пътя Смолян - Чепеларе. Падналите дървета са почистени. Шофьорите да се движат със съобразена скорост и повишено внимание.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК