Борисов: Радев узурпира цялата власт, държи МВР, ДАНС, военния министър

Правителство, в което присъства Бойко Рашков, няма как да подкрепим, заяви лидерът на ГЕРБ

11.12.2021 | 12:15 Редактор: Елеонора Танева

Катастрофа след новото управление прогнозира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепи правителство, в което присъства Бойко Рашков, когото определи като "еманацията на комунистическите следствени служби".

"След Тройната коалиция на Станишев имаше огромна разруха, но се справихме. След Орешарски същото, и пак се справихме. След тези ще има катастрофа", заяви Борисов.

Той заяви, че Радев е узурпирал цялата власт, държейки вътрешен, военен министър и ДАНС.

По думите му трябва да има опозиция, която да възпира властта от грешките. Той подчерта, че пътят на ГЕРБ е в дясно, особено след като лидерът на ДБ Христо Иванов се прегърнал с БСП. Той определи бъдещото управление като "катастрофа", информира "Монитор".

Борисов е убеден, че една партия е истинска, когато минава както през управление, така и като опозиция. Изрази недоволство, че в НС няма да се влиза без "зелен сертификат".

"Или да се приложи зеления сертификат или да го махнат, да не е този двоен стандарт", каза той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
башибозук
преди 2 години
Съд и затвор за крадците на милиарди! 12 години крадоха европейски и обществени средства безконтролно и безнаказано! " Мен няма кой да ме накаже"... Мутри и мафиоти с обръчи от фирми! Пачки и кюлчета злато - подаръци от приятели-бизнесмени.... Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Чекмеджан
преди 2 години
Изпълзя от дупката и започна да плюва. Започнаха да намаляват приходите и реве на умрело. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
НЕ МОЖЕ
преди 2 години
ДА СИ НАМЕРИ МЯСТО, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СА ПОД НЕГОВ КОНТРОЛ. Лошо, много лошо за тебе Бойко! Сигнализирай за неуместен коментар