41% от вас са категорични: "Продължаваме промяната" ще състави стабилно правителство

26% от гласувалите в анкетата ни са на мнение, че отиваме на избори напролет

22.11.2021 | 10:30 Редактор: Тодор Петров
41% от вас са категорични:

Преговорите за съставяне на редовен кабинет с мандата на "Продължаваме промяната" започват този вторник, 23 ноември. Те ще се проведат в експертен формат.

Експерти на "Продължаваме промяната" ще се срещнат с експерти на поканените политически сили - БСП, ИТН и "Демократична България". Всяка формация ще бъде представена с по трима експерти в общо 18 групи за обсъждане на секторни политики и изработване на управленска програма. 

В последната анкета на bgonair.bg ви попитахме: Ще имаме ли редовно правителство с мандат на "Продължаваме промяната"?

41% от гласувалите в анкетата са категорични, че Кирил Петков и Асен Василев ще успеят да съберат необходимата подкрепа за стабилно мнозинство в парламента. 30% от вас също смятат, че ще стигне до съставянето на редовно правителство, но очакванията са животът му да бъде кратък.

ГЛАСУВАЙТЕ В НОВАТА НИ АНКЕТА

Значително по-малко са песимистите сред гласувалите. 26% от гласувалите са избрали отговора "Ще се изпокарат и със сигурност отиваме на предсрочни избори напролет".

3% от участвалите в анкетата са на мнение, че ще имаме редовно правителство, но мандатоносителят ще бъде друг, а не "Продължаваме промяната".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК