Борисов: Гласувах срещу полицейското насилие

"Доверихме се изцяло на избора на ректорите в България", заяви лидерът на ГЕРБ

21.11.2021 | 12:09 Редактор: Искра Ангелова
Борисов: Гласувах срещу полицейското насилие

Чакахме инициативните комитети да издигнат личности, зад които българите да застанат да могат да ги обединят, да могат да водят външната политика и най-вече добросъседство. Затова не издигнахме партиен кандидат. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на вот.

"Доверихме се изцяло на избора на ректорите в България, на ВУЗ-овете, на най-голямото учебно заведение – Софийският университет. Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина. Ден преди изборите да влезе полиция в СУ и други университети срещу политическия си опонент, това е резил", коментира още Борисов.

"Само за седмица успя да ни скара с нашите съседи, вече България от най –обичана държава на Балканите, всичко каквото ставаше добро ставаше в София, оттук се водеше външната политика на ЕС, сега се мразим със Скопие, Албания, ненавиждаме се с Турция, реална заплаха от етнически конфликт, от нелегални мигранти, а резилът за да говориш за право и върховенство на закона да откриваш инициатива "Три морета", да ходиш на срещи на НАТО и да кажеш, че Крим е руски, просто съм потресен, допълни още той..

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Константин Винаров
преди 2 години
Е, що за наглост! Бандитите и насилниците взеха да говорят против бандитизма и насилието! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
Тони
преди 2 години
А когато биехте студентите нямаше полицейско насилие,така ли? Сигнализирай за неуместен коментар