След ремонт: Тротоар в Русе прилича на нива

Наш потребител изпрати и снимки в Helpbook

19.11.2021 | 22:16 Редактор: Анисия Иванова
След ремонт: Тротоар в Русе прилича на нива

Сред получените сигнали в платформата Helpbook.info ще ви запознаем с такъв за съсипан тротоар в град Русе. Нашият потребител е изпратил снимки, на които нагледно се вижда състоянието на настилката след извършени ремонтни дейности:

"Преди седмица група работници вдигнаха всички плочи на тротоара на адрес: улица "Петко Каравелов" №9. Попитах ги с каква цел вдигат плочките, те ми отговориха, че били от фирма "Виваком" и пускат нови кабели. Работниците изкопаха един окоп по дължина на тротоара и сложиха също шахта от едната страна. Изкараха тръби до входовете на блоковете, заринаха изкопа и нахвърляха плочките отгоре.

В момента тротоарът прилича на нива. Плочите са подвижни, а на места липсват. Моля общината да се намеси и да направи проверка. Виждам, че на доста места в Русе се копае по тротоарите и масово се съсипват. Няма ли някой да обърне внимание и да наложи санкции." пише в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК