Нинова: От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата

"По негово време беше абсолютно същото: Ако мълчиш и си послушен, си добре", написа тя във Facebook

18.11.2021 | 11:05 Редактор: Здравко Черкезов
Нинова: От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата

От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата. Това написа на стената си във Facebook лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова. 

"По негово време беше абсолютно същото: Ако мълчиш и си послушен, си добре. Ако обаче кажеш и една дума, която не харесва на управляващия господар, започва тричането.

След оставката ми и изложените мотиви, разни хора не се свенят публично да лъжат. Новата опорка е, че съм се договорила с Гешев и че когато прокуратурата нахлула в президентството, съм се скрила.

Но архивите говорят и казват истината. За любопитните и свободни хора ги припомням: от площада и от парламентарната трибуна. На зависимите и лъжците ще отговарям само с фактите".

Преди два дни Нинова се оттегли от председателския пост в БСП, след като на изборите в неделя левицата регистрира огромен спад на доверието и остана на четвъртото място след "Продължаваме промяната", ГЕРБ-СДС и ДПС и на минимална преднина пред "Има такъв народ".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години
Да не усети нещо друго тя Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
scott
преди 2 години
от два дни? Ний от 12 години имаме това усещане, ти чак сега?веднъж даде оставка и си я прибра. не ти верваме, че ше се махаш!лъжливо овчарче такова............. Сигнализирай за неуместен коментар