Расате проговори пред Bulgaria ON AIR за атаката срещу офис на ЛГБТИ общността

"13-годишно момиче, което е дъщеря на наш член, е била склонявана към масови оргии", каза лидерът на БНС

01.11.2021 | 13:55 Редактор: Тодор Петров

Боян Расате ли е организирал нападението на офис на организация на хора с различна сексуална ориентация, при която жена беше ударена, а предмети и мебели изпочупени? Лидерът на националистите за първи път обяви в ефир своята версия за случилото се в събота вечерта. 

"Всеки има право на мнение. Знаете, че живеем в една разградена държава, където всеки може да твърди всичко. В сегашната предизборна ситуация не бих искал да навлизам в подробности, за да не се тълкуват всички мои изказвания като предизборна кампания", заяви Расате.

Според него същността на подобни организации е различна от официално заявената

"Ние сме против агресивното натрапване на различната сексуалност. Всеки има право да бъде такъв какъвто иска, никой няма право да му забранява това нещо - нито държавата, нито отделни личности, нито НПО. Получава се обаче обратното - НПО, които са финансирани от САЩ, ЕС чрез тези НПО насаждат тази различна, ненормална сексуалност. Даже излизат от рамките на хомосексуалните отношения, те навлизат в областта на педофилските отношения", обясни Боян Расте. 

"От кадрите, които бяха пуснати, видях, че има обърнати маси, някаква мебилировка. Не мисля, че това е болка за умиране. Болката е, когато хора с нечисти намерения посягат на душите на нашите деца, а кой какво прави зад стените на собственото си жилище - това е негов проблем", смята лидерът на БНС.

Расате призна, че не е мислил за алиби и отбеляза, че след 2 седмици, ще има яснота какво точно се е случило.

"Полицията ще има по-голяма яснота и тогава ще можем да обясним какво се е случило и защо се е случило. Ние имаме хора, които са присъствали на подобни срещи. Там 13-годишно момиче, което е дъщеря на наш член, е била склонявана към масови оргии, към педофилия с по-възрастни от нея мъже. От кадрите, които видяхме там, в този разбит Рейнбол хъб, забелязахте ли, че там има не едно легло?! Кой държи в офиса си легло, освен онзи, който го използва, разбира се", каза още той.

Расате показа и съобщения със заплахи за живота му, които е получил след акцията в събота вечерта.

Вижте повече в репортажа на Виктор Борисов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК