Марешки: Радев обиди дясно мислещите хора, защото няма моите успехи

"Този човек така и не разбра, че ролята на един президент е да обединява", заяви лидерът на "Воля"

30.10.2021 | 17:12 Редактор: Здравко Черкезов
Марешки: Радев обиди дясно мислещите хора, защото няма моите успехи

"Радев за пореден път разделя обществото. Този човек така и не разбра, че ролята на един президент е да обединява, да гради мостове, а не да насъсква едни срещу други отделни групи българи", заяви кандидат-президентът на партия "Воля" Веселин Марешки, цитиран от пресцентъра на партията. 

Коментарът му е по повод думите на Румен Радев от сутрешния митинг на БСП, на който той заяви, че ляво мислещите са почтените хора у нас.

"Аз съм десен политик и бизнесмен. Ако не бях, нямаше да изградя успешни бизнеси, които подкрепят милиони българи всеки месец и които дават хляб на семействата на 4000 служители. Но Радев, който няма такива успехи и цял живот е чакал държавна заплата, няма как да го осъзнава. Дясно мислещи са всички предприемачи, собственици на малки и средни фирми - това са хората, които крепят икономиката ни. Лявата политика винаги е била консуматорска. Тя докара българите до 3 долара пенсии, до срив на банките, до стопени спестявания, до празни магазини, режим на тока, "бензинов туризъм" в съседни държави, заради невиждана спекула с цените на горивата. Заради БСП винаги сме преживявали огромни кризи", припомни още Марешки.

По думите му след решението на КС, че Радев е нарушил основния закон на България – Конституцията, заиграването от страна на червения кандидат за президент с това кой е почтен и кой не, е цинизъм и дебелоочие.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR (архив)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Монев
преди 2 години
,Малоумно е,да ровите под краката на единственият,чист българин,който е пазил небето над България като командващ ВВС на българската армия,докато вие шарлатани,си пълнехте банковите сметки. Аланкоолу В.М.президента на държавата ни,стои изправен и непокътнат от кучетата пуснати от кошарата на бившият държавен "управител".Нашият народ,отделя качеството от бракуваната стока,нещо което ще засвидетелства на 14-т.м. Още 5 години,Р.Радев ще работи на "Дондуков"2,за радост на всички обикновени хора! Сигнализирай за неуместен коментар